Beter scoren met Volg Mij

Volg Mij is het gebruiksvriendelijke leerlingvolgsysteem (LVS) voor het bewegingsonderwijs. Het is gebaseerd op de motorische leerlijnen en reguleringsdoelen uit het Basisdocument Bewegingsonderwijs. Met Volg Mij volg je leerlingen op verschillende niveaus gedurende meerdere momenten per schooljaar. Daardoor krijg je een nauwkeuriger en betrouwbaarder beeld van de beweegvaardigheid van je leerlingen. 

Perfect plannen met Plan Mij

Met Plan Mij kun je aan de hand van de motorische leerlijnen en reguleringsdoelen uit het Basisdocument Bewegingsonderwijs snel en eenvoudig je dag-, week-, maand- of jaarplanning maken. Doordat Plan Mij bijhoudt welke leerlijnen je hoe vaak hebt aangeboden, zie je in een oogopslag of je ergens wel of niet voldoende aandacht aan hebt besteed. Plannen kan zo veel gestructureerder en nauwkeuriger. En je bent er veel minder tijd mee kwijt.

De ideale combinatie:
Volg Mij en Plan Mij

Maakt je werk leuker, makkelijker en betekenisvoller

Met Volg Mij en Plan Mij bieden we twee door vakleerkrachten ontwikkelende tools aan die je werk leuker, makkelijker en betekenisvoller maken. Met Volg Mij, een leerlingvolgsysteem, krijg je een goed inzicht in de beweegvaardigheid en motorische ontwikkeling van leerlingen. En met Plan Mij, een handige planningstool voor je lessen, draag je bij aan het verbeteren ervan. Steeds meer basis- en speciaal onderwijs scholen en vakleerkrachten kiezen voor de combinatie van Volg Mij en Plan Mij.

Volg Mij & Plan Mij

aanschaffen

Volg Mij en Plan Mij zijn aantrekkelijk geprijsd. De reden is dat het Jan Luiting Fonds geen winstoogmerk heeft. Je kunt Volg Mij en Plan Mij afzonderlijk bestellen of samen. In het laatste geval is de prijs extra aantrekkelijk en krijg je een mooie korting.

Regulier onderwijs

Volg mij

€ 35,-
per school per jaar

€ 0,35
per leerling per jaar

Plan Mij

€ 50,-
per school per jaar

€ 0,35
per leerling per jaar

Volg mij & Plan mij

€ 75,-
per school per jaar

€ 0,60
per leerling per jaar

App en veelgestelde vragen